Nr. Raportuar me: Problemi:
1 20/10/2015 Kollona pa leje, ne rruge
2 20/10/2015 Zenie e hapesirave Publike
3 18/10/2015 Lokal kafe/birrari 100 metra mbi Maternitetin Kico Glioxheni
4 09/10/2015 Zenie e hapsires publike nga lokale bar-kafe
5 30/09/2015 zenie e hapesirave publike
6 29/09/2015 Dezinsektikim
7 28/09/2015 Parkim i privatizuar
8 28/09/2015 qen rruge te semure
9 18/09/2015 Ska uje prej muajsh
10 18/09/2015 Transporti
11 14/09/2015 Rrezikshmeri e larte, mbajtje Kafshe ne ambjente te perbashketa.
12 14/09/2015 Mungese uji qe prej 4 muajsh
13 12/09/2015 Bllokim i hapesirave publike
14 03/09/2015 S'ka Uje
15 03/09/2015 #LufteZhulit & #Lufte_Insekteve
16 28/08/2015 LOKALI
17 28/08/2015 Qente e rruges
18 25/08/2015 Bizneset qe shesin mobilieri te vjetra dhe bicikleta
19 24/08/2015 Qen rruge
20 21/08/2015 ALIPIN RESTORANT
21 12/08/2015 Zhurma e autobuzeve
22 10/08/2015 Mbeturina nga prishja objekt pa leje INUV
23 05/08/2015 Privat
24 31/07/2015 qente e rrugeve
25 19/06/2015 shitjet ne trotuar
26 14/04/2015 tavolina ne trotuar
27 08/04/2015 Zenie e hapesires publike nga parkime private
28 11/03/2015 qente e rrugeve
29 17/02/2015 Tregtare qe zene rrugen
30 24/01/2015 Ndertim pa leje ne dyqanet ne katin perdhe (ana veriore) te pallatit 56 ne rrugen m. gjollesha
31 18/01/2015 Shites ambulante te palicencuar
32 08/01/2015 Zenie e hapesires publike
33 14/11/2014 Parkime te bllokuara
34 09/11/2014 Lokalet Dreams dhe Desire - Galeria 17 Nëntori
35 07/11/2014 Pakorrektesi ne dhenien e biletave
36 30/10/2014 Bileta te cunguara ne urbanin e Unazes
37 24/09/2014 Qente endacak
38 20/09/2014 mungese sinjalistike
39 12/09/2014 Zenie e hapesires publike dhe private
40 31/08/2014 Plehra
41 29/08/2014 Zenie e hapsirave publike
42 26/08/2014 Tregtar ambulant fruta perime
43 26/07/2014 Papergjeshmeria e shoferave dhe vonesa e teper ne linjen e autobuzave te Unazes
44 15/07/2014 Lulet dekorative pengojne fushepamjen per kembesoret
45 08/07/2014 TOEM
46 14/05/2014 kazane plehrash
47 01/05/2014 Parking i jashteligjshem ????
48 10/03/2014 Gjendja shume e renduar urbanistike,infrastrukturore etj
49 06/03/2014 Nuk ka trotuar per te levizur
50 05/03/2014 Dyqani tapetesh
51 15/02/2014 Parkim i automjeteve qe nuk qarkullojne prej kohesh
52 08/02/2014 Lokalet / Club : DREAMS dhe LIVING
53 18/01/2014 Furre buke Fresta NIPT L22010003A
54 15/01/2014 Bar Caffe DREAMS
55 13/01/2014 Ankes per nderrimin e orarit dhe te metodes se boshatisjes se kazaneve te mbetjve
56 23/12/2013 Lokalet Dream, Desire, Living
57 18/12/2013 trotuar i zene
58 18/12/2013 Birrari qofte Rr.e durrsit
59 16/12/2013 plan rregullues per zgjatim rruge i paperfunduar
60 29/11/2013 Hekura Parkimi
61 29/11/2013 firma ndertuese sinani
62 22/11/2013 Lokalet dhe baret Galeria, Desire, Dream, Living
63 20/11/2013 Lokale disko pube Galeria, Desire, Living, Dream
64 16/11/2013 Valentina Helmesi
65 14/11/2013 Bllokim i parking ne rr.Mihal Duri
66 10/11/2013 Vater plehrash
67 04/11/2013 Rruge te demtuara, zenie e hapesirave publike, mbetje inerte
68 01/11/2013 shqetesime nga nje treg fruta-perimesh
69 30/10/2013 zenie trotuari ne rruge ku kalojne makina
70 26/10/2013 zenie hasirave publike
71 21/10/2013 ankese
72 12/10/2013 ankese
73 09/10/2013 Vendosja e nje administratori per pallatin tone
74 09/10/2013 Zanie rrugice lagjeje
75 09/10/2013 ndertim pa leje dhe zenie e hapsirave publike
76 08/10/2013 Post (kioske) per roje private mbi trotuar
77 07/10/2013 kushte te renda jetesore
78 07/10/2013 Wine Barolo
79 07/10/2013 tregeti
80 06/10/2013 privat
81 05/10/2013 qen rrugace
82 03/10/2013 ndricimi
83 03/10/2013 parkimi ne rruget e Tiranes
84 30/09/2013 ndertim pa leje
85 28/09/2013 Projekt ndertimi
86 18/09/2013 Rruge , kanalize .
87 18/09/2013 Lokalet: Galeria, Desire, Living, Glamour etj.
88 17/09/2013 LEONE LIMAN DUKA,2 lokale pa leje.
89 11/09/2013 Fjorent Rrushi
90 06/09/2013 dalje ne rruge dhe ngushtimin e rruges me objekt shkalle
91 06/09/2013 Sokol Hasko
92 05/09/2013 Rruga Vath Korreshi
93 03/09/2013 Problem me sinjalistiken rrugore
94 01/09/2013 Sokol Hasko
95 28/08/2013 Mungese e ndricimit publik te pista e vrapit te kodrat e liqenit
96 26/08/2013 Shtese lokali ne trortuarin Rruga Shyqyri Ishmi
97 26/08/2013 Shtepi private(ish cerdhe)
98 26/08/2013 Probleme me kanalizimet dhe rrugen .
99 25/08/2013 Bar Lokal
100 21/08/2013 qiramarres
101 21/08/2013 Banese
102 21/08/2013 Qytetar
103 20/08/2013 Shtese kati
104 20/08/2013 Shtepi
105 20/08/2013 Kerkojme Ndihme
106 20/08/2013 ndertim pa leje
107 19/08/2013 Zenia trotuareve me karrige tavolina per bar-e
108 19/08/2013 Parkime te bllokuara , te zena nga arka boshe
109 19/08/2013 ndertim pa leje ne prone publike
110 19/08/2013 furre buke market pasticeri KADILLARI
111 19/08/2013 private
112 19/08/2013 Zenie Trotuare dhe Parkime publike
113 19/08/2013 Bllokim i plote i hapesires nga makinat
114 19/08/2013 Shtese ansore
115 14/08/2013 Private
116 12/08/2013 Zenie e trotuareve dhe vendeve te parkimit nga bizneset e zones
117 12/08/2013 qytetare
118 12/08/2013 firma sinani
119 06/08/2013 Tregtaret ambulant
120 06/08/2013 Bllokim i hapsirave publike dhe te gjelberuara
121 05/08/2013 ndertim pa leje
122 03/08/2013 bar kafe
123 31/07/2013 prishje e qetesise publike
124 30/07/2013 Treg i perhershem klandestin; Ndotje mjedisi; zaptim trotuaresh
125 29/07/2013 KESH sha
126 19/07/2013 puset pa kapak
127 17/07/2013 Mungojne koshat
128 10/07/2013 Cenim i Hapsires Publike
129 04/07/2013 Disa subjekte që kanë zaptuar hapësirat publike. GALERIA E TIRANËS.
130 02/07/2013 Demtim, rruge dhe tubacioni ujesjellesi
131 01/07/2013 rregullim i terrenit perreth pallatit
132 28/06/2013 Asfaltim Rruge
133 28/06/2013 Zenie e paligjshme e vendeve te parkimit publik me hekura dhe zinxhire
134 19/06/2013 rruga: Abedin rexha
135 14/06/2013 Rruge
136 13/06/2013 Trafik i renduar rrugor per shkak te kushteve te keqia te rruges
137 12/06/2013 Vendosja e numrave ne ruget e tiranes
138 10/06/2013 Infrastrukture Rrugore
139 10/06/2013 Farmaci
140 07/06/2013 CONAD
141 07/06/2013 rruga Todi shkurti
142 07/06/2013 Qen endacake
143 01/06/2013 Lumi i Tiranës
144 30/05/2013 Individ
145 25/05/2013 agresiviteti i qeneve te rruges, nje problem super serioz.
146 23/05/2013 Vendosje hekurash ne rruget e lagjes
147 21/05/2013 sheshi
148 13/05/2013 Bashkia TR
149 06/05/2013 Ndotje akustike me muzik tallava...
150 01/05/2013 privat
151 29/04/2013 CONAD
152 29/04/2013 Hapesira publike
153 29/04/2013 hipoteka
154 24/04/2013 Mirembajtje e infrastruktures rrugore
155 22/04/2013 Banor ne rr.Vllazen Huta
156 18/04/2013 firma punuese e rruges
157 03/04/2013 prishje qetesise
158 29/03/2013 Rruge e prishur
159 29/03/2013 rikonstruksion pa projekt i rruges
160 25/03/2013 kafe bar amsterdami
161 21/03/2013 4 bimo shpk
162 20/03/2013 Demtim rruges ne bllokun e banimit
163 18/03/2013 Qente e rrugeve,nje rrezik i madh
164 04/03/2013 Wine Barolo
165 28/02/2013 Ndotje akustike ne oret e vona te nates
166 27/02/2013 Qente e rruges neper lagje
167 27/02/2013 hotel qendra e elbasanit
168 21/02/2013 Rrezik
169 19/02/2013 Mungese/ Mosrespektin sinjalistike
170 19/02/2013 Vendosje e koshave te vegjel per mbeturinat
171 18/02/2013 qytetar
172 16/02/2013 Bashkimi i dy rrugeve
173 13/02/2013 Duhani Transport Publik
174 05/02/2013 Rregullo qytetin tim a vlen vetem per Tirane
175 31/01/2013 PERMBYTJE
176 30/01/2013 Mungese e sinjalistikes rrugore
177 28/01/2013 Banore
178 22/01/2013 padrejtesia e rruges se qelqit
179 17/01/2013 Conad
180 12/01/2013 rruga e kosovarve
181 11/01/2013 Qytetar
182 11/01/2013 Qytetar
183 10/01/2013 Ndotje- Tregtare Klandestine
184 07/01/2013 Pusete e demtuar ne dalje te rruges Ali Begeja
185 04/01/2013 Lulishte (Park i vogel)